Jessie drukt om de zoemer om over geldverdeling te praten

Jessie drukt om de zoemer om over geldverdeling te praten

Vandaag hebben de ondernemers weer een vergadering gehad. Jessie begint met de financiën. Er is volgens hem weer flink wat omgezet. Samen met Boyd heeft hij ruim 14.000 euro winst gemaakt. Daar wil Ramona op reageren. Volgens haar vinden sommige bewoners het niet eerlijk dat anderen honderd euro zakgeld krijgen en dat Jessie een golfsimulator aanschaft. Jessie begrijpt op zijn beurt niet waar dit opeens vandaan komt. Want tijdens een centraal trekt niemand zijn mond open. Vervolgens legt hij uit dat hij hard werkt voor zijn geld en dat de bv hier ook van profiteert. En geeft onder andere de nieuwe vloer, de banken en de boodschappen als voorbeelden. Ook zou hij zijn eigen zakgeld gebruiken om zakelijke investeringen te doen waar anderen de bv voor zullen raadplegen om gezeik te voorkomen. Dan besluit Jessie om op de zoemer te drukken, omdat hij het niet oké vindt dat deze gesprekken achter zijn rug hebben plaatsgevonden. Mensen moeten eens leren om op iemand af te stappen en vragen te stellen mompelt hij terwijl de sirene door de loods klinkt. De groep komt bij elkaar, want Jessie wil weten wat er precies aan de hand is en of er nog andere roddels zijn die aan het licht moeten komen. We komen er vast en zeker snel op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 22:33

  Die luxe cadeaus, ja, die zou hij zeker hier in Utopia moeten achter laten. Je kunt stellen dat hij die als hij niet in Utopia geweest was, deze ook niet had kunnen kopen!
  En dit achterlaten, is een goede les voor hem!

 2. annelies at 10:05

  hij voelt de druk al aankomen van wat er gaat gebeuren, ik hoop dat de structuur 4.0 snel wordt gestopt. en dat de cadeaus die hij heeft gekocht niet mee naar huis mag nemen

 3. Jans at 09:42

  Als Jessie gaat mompelen…….als hij word aangesproken loopt hij weg.Hij koopt en doet maar .zogenaamd geld verdiend? over ander mans rug Boyd verdien met tatoeëren.Begint op de echte wereld te lijken de een alles de ander bijna niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *