Romy boos op Billy omdat zij haar aansprak over haar verantwoordelijkheden

Romy boos op Billy omdat zij haar aansprak over haar verantwoordelijkheden

Nog meer hectiek in de tent. Zo is Romy vanmorgen door Jessie, Kevin en Billy aangesproken over haar verantwoordelijkheden rondom de bar. Dit omdat Romy ongevraagd een fles wijn had opengetrokken.

Buiten praten Romy en Billy nog even verder. Romy voelt zich aangevallen en kan het niet goed hebben dat Billy het voorval van net ook al met Ramona heeft besproken. Je loopt me te nakken! Ik ga mijn humeur niet door jou laten verpesten roept ze tegen haar. Billy vindt dat zij Romy zou moeten kunnen aanspreken op haar verantwoordelijkheden. Je moet je niet aangevallen voelen. Ik heb je uitgelegd dat het niet meer zal gebeuren reageert Romy fel. Maar vindt het vervelend dat Billy toch doorgaat met de discussie. Billy pikt dat op haar beurt niet. Jij bent nu boos op mij, maar ik stop deze discussie zegt ze fel. Ze staat op en loopt richting de loods. Wat denk je wel niet moppert Romy boos als Billy binnen is. Een paar minuten later komt Billy weer naar buiten en raken de twee weer in gesprek. Romy die inmiddels weer wat rustiger is, geeft toe dat ze een stomme fout heeft gemaakt. Maar dat ze niet wil dat het zo’n groot ding wordt. Billy begrijpt haar maar vindt wel dat ze mag worden aangesproken op haar verantwoordelijkheden. Nu de dames beiden hun zegje hebben gedaan, is de lucht weer geklaard. Met een knuffel sluiten de twee het gesprek af en gaan ze beiden weer hun eigen gang. Vlak daarna klonk de zoemer door de loods omdat Jessie niet blij is hoe het allemaal gaat in Utopia. Het lijkt een hectische dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *