Jessie noemt Jeroen een kwalbak

Jessie noemt Jeroen een kwalbak

Jessie heeft Rob uitlegt waarom hij erover denkt om naar de minimalisten over te stappen. En dat heeft te maken met de aanpak van de ondernemers. Rob bespreekt zijn frustraties over Jessie uit met Jeroen. Jeroen biedt Rob een luisterend oor, maar houdt zijn mening voor zich. Toch ontstaan er de laatste tijd irritaties tussen de Jeroen en Jessie. Als Billy vervolgens aan Jessie vertelt dat Jeroen heeft gezegd dat Jessie toch wel als single de poort uit loopt knapt er iets bij hem. Jessie uit zijn frustraties bij Ramona. Hij moet oprotten bij mij, mafkees zegt hij geïrriteerd. Volgens Jessie heeft Jeroen een grote mond, maar verdient hij vooralsnog geen geld. Ook verdenkt Jessie Jeroen ervan samen met Rob onder één hoedje te spelen. Een paar uur later lukt het Jessie niet om zich nog langer in te houden en gaat hij verhaal halen bij Jeroen. Jessie wil weten waarom Jeroen zich met hem en Billy bemoeit. Jeroen vraagt zich op zijn beurt af waarom Jessie zich hier druk over maakt. De twee kijken elkaar vervolgens lange tijd intimiderend aan en lopen daarna boos weg. Kwalbak mompelt Jessie terwijl Jeroen zegt dat hij niet bang voor hem is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:05

    Dat schelden van Jessie: BAH! en dat de groep die dure cadeaus accepteert waar Jessie zichzelf mee verrijkt, dat snap je toch niet! En Boyd zijn penthouse!

  2. Maria at 20:17

    Hij is zelf een kwalbak , met zichzelf alleen maar verwennen , en zo zelfingenomen blij kijkt,
    Met zijn nieuwe spullen en nog Ff de prijs hardop zeggen .Bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *