Jeroen en Jessie leggen hun ruzie bij en gaan voortaan samenwerken

Jeroen en Jessie leggen hun ruzie bij en gaan voortaan samenwerken

De ruzie van Jessie en Jeroen lijkt inmiddels alweer voorbij te zijn. De twee hebben hun ruzie inmiddels alweer helemaal uitgesproken.

Volgens Jeroen lag het meer aan de manier van communiceren van Jessie, wat hem irriteerde. Dit geeft Jessie ook eerlijk toe en legt uit dat hij het raar vond dat Jeroen zich met hem bemoeide. Maar dit had ik op een andere aan moeten geven. Verder no hard feelings reageert Jeroen en de mannen schudden elkaar de hand. Wat later doet Jessie zelfs een speciaal aanbod. Sinds deze week hebben de bewoners namelijk een boekhouder in dienst genomen, maar hiervoor moet wel nog wat papierwerk gesorteerd en doorgestuurd worden. Jessie stelt daarom voor dat Jeroen hem hierbij helpt. Jeroen stemt in met het plan en zegt dat er zo ook minder wantrouwen zal zijn vanuit de groep naar Jessie toe. Met zijn tweeën de financiën doen biedt alleen maar voordelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *