De verzoeningscommissie wordt ingeschakeld voor een conflict

De verzoeningscommissie wordt ingeschakeld voor een conflict

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en deze begon alweer “gezellig” met een ruzie. Een ruzie over de merchandise waar de verzoeningscommissie voor ingeschakeld is.

De ondernemers hebben een vergadering gehad en Jessie vroeg aan de groep naar hun mening over een aantal teksten voor nieuwe merchandise. Billy liet echter meteen weten dat zij het woordje rebel al gebruikt voor haar Billy Jeans. Er ontstond een grote irritatie tussen de twee. Jessie lucht wat later zijn hart bij Boyd als ze samen bij de bar staan. Hij vindt de reactie van Billy maar kinderachtig. Ben je nu geïrriteerd? onderbreekt Billy hem als ze het hoort. Jessie geeft toe niet eens te weten dat ze dit op een broek heeft staan. Billy antwoordt dat Jessie het maar moet uitzoeken en vindt hem niet origineel. Ik ga niet met mijn ex in discussie reageert Jessie dan waarna hij wegloopt. Omdat jij een woord op een broek zet, mag niemand hem meer gebruiken. Die is gek geworden mompelt hij nog. Even later treffen de twee elkaar weer bij de computers. Jessie heeft hiervoor even tussen de Billy Jeans zitten snuffelen en zag nergens het woord rebel op staan. Billy vindt op haar beurt dat hij niet zo moeilijk moet doen. Jessie vertelt haar dat de verzoeningscommissie al is ingeschakeld om dit conflict op te lossen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:48

    Nu ik er langer over na denkheft ze enige tijd geleden al laten zien. De anderen moesten lachen en vonden het tof.Juist omdat het bij haar past.Ze zei later wel tegen jessie ….wees eens origineel.Maar van mij mag je het doen hoor.Jessie.Maar jessie is zoals gewoonlijk erg chagrijnig. Een gezicht als een oor wurm!

  2. Petra at 11:35

    Rebel hoort bij Billy, Billly is rebels . Bij Jessie zie ik andere woorden staan… kantoor, ego, mama’s jonkie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *