Karin en René hebben wederom onenigheid over de boodschappen

Karin en René hebben wederom onenigheid over de boodschappen

Tijd om weer iets over Utopia te schrijven. Het was deze ochtend vrij rustig en er is niet heel veel bijzonders gebeurd. Victoria heeft post van het thuisfront mogen ontvangen wat voor zover wij mee hebben kunnen krijgen positief was. Maar inmiddels is er weer wat gebeurd, zo gaat de bonje rondom de boodschappen gewoon door.

Een paar dagen geleden hebben de bewoners besloten dat Karin en Jacco voortaan de boodschappen niet meer zullen doen. René heeft sinds gisteren deze taak op zich genomen, maar ontdekte iets vreemds. Hij kwam namelijk al snel boven het budget uit. Dit kwam volgens Ramona door het eten wat Karin had besteld voor Karin & co. Deze ochtend gaat René verhaal halen bij Karin maar zodra hij de situatie uitlegt schiet Karin uit haar slof.  Ze is boos over het feit dat er over haar gepraat is, terwijl de bewoners ook naar haar hadden toe kunnen komen. Zodat zij het uit kon leggen. De gasten van vanavond hebben namelijk ook meer betaald, waardoor er duurdere boodschappen besteld zijn. Het irriteert mij mateloos dat er weer geroddeld wordt en ik er gisteren niet bij ben geroepen voegt ze eraan toe. René probeert zijn mede bewoner te kalmeren maar dat lijkt niet te lukken. Karin blijft door ratelen over de oneerlijke veroordeling. Uiteindelijk begrijpt René waar Karin zich druk om maakt. Je hebt gelijk, we hadden je moeten roepen geeft hij dan toe. En biedt zijn excuses aan en drukt Karin op het hart dat Karin & co een geweldig concept is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:20

    Hoe kunnen ze het overlaten aan Rene.
    Vroeger ging het bij Cees over repen bij hem gaat het over bananen.
    Hij bemoeid zich overal mee.
    Die maakt niet de werkplaats schoon wat heeft hij daar te zoeken en die doet dit en die doet dat niet, snel der uit met die man.
    De boodschappen gaan toch goed, en hij weet niks over wat Karin & co wat die eten daar hoeft ze met hem niet te overleggen dat is haar ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *