Cemal wil Ramona belonen met een operatie

Cemal wil Ramona belonen met een operatie

Terwijl Rob en Cemal aan het sporten zijn hebben ze het over het afvalproces van hun mede bewoner Ramona. Het is de twee namelijk opgevallen dat ze de motivatie voor het sporten weer een beetje verloren heeft. Cemal heeft daarom het idee om haar te motiveren door een operatie voor haar te regelen waarin haar overtollig vel verwijderd wordt. Wanneer ze minder dan 90 kilo weegt, zou dit dan haar beloning zijn legt hij verder uit. Rob ziet het niet helemaal zitten en is het er dan ook niet helemaal mee eens. Zo vindt hij het veel belangrijker dat Ramona gemotiveerd wordt om gezonder te gaan leven. Ik denk dat ze dat gewoon niet wil, het is belangrijk discipline terug te krijgen. Dus vroeg opstaan, werken en sporten voegt hij eraan toe. Verder bespreken de twee dat ze Ramona toe willen spreken en willen wegen, om haar zo te laten zien dat ze haar motivatie weer terug moet vinden. Als het aan Cemal en Rob ligt, is Ramona binnenkort weer wat overtollige kilo’s kwijt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 15:02

  En Ramona: niets zelf consumeren uit je Candyshop!
  Niet verstandig van je om juist zoiets zelf te gaan beginnen in of buiten Utopia. EEN grote VERLEIDER om je heen!
  Emotie eten doe je toch al, en ook snoep/ijs.

 2. anneke at 13:14

  Hij wil een operatie regelen, hoe wil hij dat doen
  Een persoon die heel veel afgevallen is krijgt het niet eens, en zo veel vel heeft ze niet hangen van de buik.
  Ze moet gewoon gezonder eten en goed sporten, b.v.b. hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *