Rob, Cemal en Jessie hebben onenigheid over de zonnebrillen lijn

Rob, Cemal en Jessie hebben onenigheid over de zonnebrillen lijn

Nog wat onenigheid in Utopia. Rob zit sinds kort bij de minimalisten. Hij vond de manier van ondernemen in Utopia niet fijn en heeft daarom voor de overstap gekozen. Maar dat hij nu bij de minimalisten hoort betekent niet dat hij stopt met ondernemen. Toen Rob zijn overstap aangaf ontstond er een discussie over de producten van Rob. Volgens de ondernemers zijn deze producten opgezet in de periode dat Rob bij de ondernemers zat en daarom vinden zij dat de producten en de opbrengst hiervan, ook bij de ondernemers moeten blijven. Rob is hiermee akkoord gegaan, maar hoe zit het dan met de zonnebrillenlijn van hem en Cemal?  Rob en Cemal vinden dat de zonnebrillen bij de minimalisten horen maar Jessie denkt hier anders over. Volgens Rob is het idee van de zonnebrillen nog niet is uitgewerkt en daarom vindt hij dat ze het idee en de opbrengst daarvan bij de minimalisten kunnen houden. Maar volgens Cemal is dat niet zo en vertelt dat er al geïnvesteerd is in de brillen. Dit houdt in dat de ondernemers waarschijnlijk de zonnebrillen zullen behouden. Als Rob en Cemal achter de computer zitten bespreken ze deze kwestie. Ik vind het niet eerlijk laat Rob weten. Hij geeft aan dat hij dit niet zomaar laat gebeuren en het gesprek met Jessie zal aangaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. bert van eijk at 16:51

    Het lijkt wel dat Rob alleen maar ja en amen tegen de”ondernemers” kan zeggen. Valt me zwaar tegen van hem. Het is toch zijn product en dat laat je toch niet zomaar afpakken ???

  2. annelies at 14:53

    Het i s bij jessie ikke ikke, en hij is bang dat de minimalisten groter wordt dan de ondernemers als dat zo is dan heeft hij nog weinig te zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *