Elke ondernemer krijgt zijn of haar omzet als zakgeld

Elke ondernemer krijgt zijn of haar omzet als zakgeld

De ondernemers hebben het gisteren over onder andere de prestaties van Romy, Rob en Jeroen gehad. Alle drie hebben ze namelijk niet het target van 1000 euro winst in een maand behaald. Omdat Jeroen pas net bij de ondernemers groep zit, wordt hij achterwege gelaten en ontvangt gewoon een vergoeding. Rob en Romy zijn wel de klos en kunnen geen vergoeding verwachten. Afgelopen avond werd dit nog eens in een ondernemers vergadering besproken. Jessie legt aan de groep uit dat er geen financiële zekerheid geboden wordt bij de ondernemers. Op basis daarvan is de regel om het zakgeld evenredig te verdelen niet meer geldig. Elke ondernemer zal deze maand zijn of haar omzet als zakgeld ontvangen. Voor Romy is dat deze maand maar 60 euro. Terwijl ze natuurlijk pas net begonnen is. En haar teleurstelling is duidelijk van haar gezicht af te lezen. Dit valt Billy ook op en aan het einde van de ondernemersvergadering steekt ze haar nog even een hart onder de riem. Ze laat weten dat Romy hard heeft gewerkt en het wel goed gaat komen met haar onderneming. De tranen rollen over Romy’s wangen. Dit is even een domper reageert ze snikkend. Al snel schieten ook Ramona en Jessie te hulp en geruststellend laten ze aan Romy weten dat het volgende maand beter zal gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. trudy at 18:15

    ja en jessie stop zelf zijn zakken wel vol met niets doen weg er mee met dat jong laat hem maar naar huis gaan verwendt jongentje zelfde als boyd net het zelfde 4 handen op een buik die twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *