René niet blij met de taak die hij moet doen voor de Utopia markt

René niet blij met de taak die hij moet doen voor de Utopia markt

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnnen. Kevin en Victoria waren op tijd wakker om broodjes te smeren in de keuken als René binnen komt lopen. Kevin maakt van de gelegenheid gebruik om de hem te vertellen waar hij is ingedeeld, namelijk samen met Bas en Jeroen op de binnenplaats. René is het hier echter helemaal niet mee eens. Hij legt geïrriteerd uit dat hij gisteren vier uur bezig is geweest met het schoonspuiten van het terrein, terwijl de rest lekker op de bank zaten te niksen. René vindt dat Kevin hen aan het werk had moeten zetten, maar Victoria vindt dat het nu niet de tijd is voor een discussie. Het is een belangrijke dag en iedereen moet zich nu focussen op een goed verloop van de markt, want de Utopia markt gaat immers bijna van start. Wel stelt de ze voor om het morgen met iedereen te bespreken tijdens de evaluatie. Er zit dus nog een staartje aan dit verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 20:54

    Ja René weet waar je aan begonnen bent, werken zal je. Daar weten ze in Utopia alles van. Weet je maak je niet druk dat doen de meeste niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *