Victoria, Billy en Boyd ergeren zich aan de communicatie René

Victoria, Billy en Boyd ergeren zich aan de communicatie René

Gisteren hebben Victoria en René een uitgebreid gesprek gehad op de vide en ondanks dat hij veel ideeën heeft, blijkt Victoria zich te storen aan zijn manier van communiceren. Nu het een dag later is  zit Victoria samen met Ramona, Billy en Boyd aan de grote tafel te kletsen. Al snel wordt duidelijk dat ook zij kunnen moeilijk hoogte krijgen van de nieuweling. Victoria legt hen uit dat René er zo nu en dan heel erg van overtuigd is dat zijn visie het enige is wat juist is. De dwingende manier waarop hij dit wellicht onbewust ventileert, vind ik niet oké. Ook heeft René gezegd dat hij graag iedereen zijn coach wil zijn. Maar wat is de haalbaarheid van dit ideaal als ik kijk naar zijn eigen gedrag? gaat Victoria verder.  De verbale communicatie hoeft echter niet per se het probleem te zijn. René zijn intentie is namelijk goed, maar zijn houding en de blik die soms in zijn ogen verschijnt valt niet bij iedereen in goede aarde vervolgd ze. Daarna imiteert Victoria hem en beschrijft het als intimiderend. De anderen zijn het met haar eens hoewel ze ervan overtuigd zijn dat de René het goed bedoelt, maar de boodschap komt nog niet op de juiste manier over. Ben jij het met dit groepje eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 11:50

    Ik zou zeggen, ga met hem in gesprek. Want dan ka ie er zelf ook op reageren. Dan kun je er misschien wat mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *