Beau ondervraagt genomineerde Jessie

Beau ondervraagt genomineerde Jessie

Na het gesprek met René en Jeroen besluit nieuwste bewoner Beau ook nog met genomineerde Jessie te praten. Dit gesprek vond afgelopen avond plaats in de woonkamer.

Voor het gesprek echt begint merkt Jessie op dat er maar drie bewoners op potentiële bewoonster Romy hebben gestemd. Dit zijn de mensen die op mij hebben gestemd, Rob Jeroen en René voegt hij eraan toe. Beau laat vervolgens weten dat ze al gezien heeft dat hij graag wil blijven. Maar vraagt zich wel af wie Jessie naar huis zou sturen. Jessie doet daar op zijn beurt geen uitspraak over. Wel is hij van mening dat het de juiste keuze is om hem in Utopia te houden. Alleen de drie andere genomineerden hebben op hem gestemd en Jessie voegt eraan toe dat niemand anders van de groep wil dat hij gaat. Ik denk dat ik een mooi leven buiten Utopia heb maar ik ben nog lang niet uitgeleerd. Ik denk ook dat ik op persoonlijk en zakelijk vlak veel toevoeg. Als het anders was geweest dan hadden er namelijk wel meer mensen op mij gestemd legt hij verder uit. Ik weet denk wel genoeg sluit Beau af. Denk jij dat Beau inmiddels een keuze kan maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 10:31

    Rob gaat naar huis idd. Maar zou Jessie moeten zijn….. Jessie gaat dan weer geldverdienen en alles is weer bij het oude. Met andere woorden, mensen worden monddood gemaakt. Net zoals in de buitenwereld. Jammer

  2. Marja at 09:41

    Wat een misselijke streek van jessie om te zeggen dat de andere genomineerden voor Romy stemden, maar niet de rede waarom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *