Beau ondervraagt genomineerde Jeroen

Beau ondervraagt genomineerde Jeroen

Zojuist schreven we al over Beau die een gesprek had met genomineerde René. Na dat gesprek besloot de nieuweling om ook het gesprek met Jeroen aan te gaan.

Dit gesprek vond plaats op de vide. Beau valt gelijk met de deur in huis en vraagt waarom hij in Utopia wil blijven. Jeroen antwoordt dat hij de enige echte bouwer is. Ik heb al veel gebouwd sinds mijn komst en er kan nog veel meer worden gebouwd voegt hij eraan toe. Beau vraagt daarna aan haar mede bewoner waarom hij dan genomineerd is. Jeroen vertelt dat hij de structuur wilde verbeteren. Echter werd dit door de rest gezien als machtsovername. En dat was helemaal niet de bedoeling benadrukt hij. Het doel was juist om een structuur te bedenken waar iedereen beter van zou worden. Voor ik dit samen met Rob en René uit ging werken was de bom al gebarsten. Ik heb nooit kwade bedoelingen gehad, maar het merendeel van de groep zag het als een aanval. Ik heb uiteindelijk de meeste stemmen gehad maar toen ik vroeg wie mij naar huis wilde hebben stak niemand zijn vinger op, gaat hij verder. Ik ben van mening dat Rob, René en ik alleen maar in de gevarenzone zijn gekomen vanuit tactische overwegingen. Aan het einde van het gesprek vertelt Jeroen ook nog dat hij het erg jammer vindt dat de hele groep alleen maar bezig is met het verdienen van geld. En als dat zo blijft zal ik ook geen nieuwe structuur voor gaan stellen. Dit omdat niemand het meer serieus zal nemen na alles wat er is gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *