Beau ondervraagt genomineerde René

Beau ondervraagt genomineerde René

Vandaag moet nieuwste vaste bewoner Beau Nellissen een keuze maken, ze moet één van de genomineerden naar huis sturen. Daarom besloot ze afgelopen avond alle genomineerden te praten. Ze begon met René.

Beau wil er zeker van zijn dat ze de juiste personen in Utopia houdt. Vandaar dat ze de tijd neemt om de genomineerden beter te leren kennen. De twee nemen plaats op de schommelstoel en Beau vraagt René wat zijn doel is in Utopia. René antwoordt dat hij binnen is gekomen om de groep te herenigen. Er waren twee groepen maar er zijn nog steeds twee groepen én daar wil ik verandering in brengen. In mijn Utopia wijzen alle neuzen dezelfde kant op, is er geen splitsing én kan iedereen met elkaar door één deur voegt hij eraan toe. Ik wil graag positiviteit brengen maar dit is mij tot op heden niet gelukt. Verder denkt de genomineerde dat hij om tactische redenen nu in de gevarenzone zit. Ik kan met veel bewoners door één deur en ik wil graag blijven benadrukt hij. Vervolgens laat hij nog aan Beau weten dat hij ziet dat ze een gevoelsmens is en daardoor erop vertrouwt dat zij de juiste keuze zal maken… Hou de site in de gaten want Beau ging met nog meer genomineerden het gesprek aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *