Bewoners van Utopia vieren koningsdag

Bewoners van Utopia vieren koningsdag

Vandaag is het koningsdag en dat vieren de bewoners natuurlijk ook. Kevin drukt op de toeter en roept de groep bij elkaar. Hij heeft wat leuks georganiseerd voor de hele groep. Heel de groep gaat meedoen aan het Koningsspel. Er worden twee groepen gemaakt, waarvan Cemal en Beau de teamcaptains zijn. Om de beurt kiezen de captains de mensen uit voor hun team. Wat het spel gaat worden blijft nog even een verrassing, maar Kevin adviseert de groep makkelijke kleding aan te trekken. Iedereen verzamelt buiten en hebben zin om te beginnen.  Het eerste onderdeel is een kennisonderdeel. Kevin stelt de teams vragen over het Koningshuis. Daarna is het tijd om geblinddoekt koek te happen. Fay en Demi zijn als eerste aan beurt en worden door hun teams naar de waslijn met ontbijtkoek geloodst. Vervolgens moeten de teams zaklopen. Kevin heeft de spellen goed voorbereid, en het belooft een gezellige middag te worden! We komen snel met het vervolg, hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *