Billy en Romy bespreken de liefde

Billy en Romy bespreken de liefde

Tijd voor een berichtje van de stelletjes in Utopia. Zo trekken Jessie en Billy steeds meer naar elkaar toe. Ze hebben al twee nachten met elkaar doorgebracht. Maar ook Romy en Cemal trekken steeds meer naar elkaar toe. Zo zoenden de twee met elkaar. Afgelopen avond bespraken Romy en Jessie hun huidige situatie.

Romy zegt tegen Billy dat Cemal hoopt dat het goed gaat komen tussen hen. Maar dat hij niet meer in dezelfde situatie terecht wil komen als voorheen. Ook heeft hij toegegeven dat de genegenheid mist maar wil wel rustig aan doen. En Romy niet het gevoel wil geven dat hij haar gebruikt. Ik ben wel blij met de manier waarop we nu met elkaar omgaan voegt ze eraan toe. Ik voel dat Cemal en ik steeds beter met elkaar kunnen praten. Terwijl het eerder niet zo goed in gaat ze verder. Billy snapt op haar beurt wel wat Romy bedoeld. Als je afstand van elkaar neemt dan kun je er anders naar kijken voegt ze eraan toe. Romy geeft vervolgens ook toe dat ze hier heel veel van leert. Ik twijfelde eerst of Cemal en ik wel bij elkaar passen maar nu weet ik het zeker. Ik ben echt heel erg gek op hem. De twee zijn blij dat ze even over de situatie hebben kunnen praten en sluiten af met een knuffel. Daarna laat Billy nog even weten dat hij naar Jessie op zoek gaat om hem nog eens flink te knuffelen voor hij richting bed gaat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 08:30

    Gesprek over liefde? ze weten niet eens wat dat is,bij hun is dat Lichamelijke behoefte als ze slim zijn kunnen ze er geld mee verdien Goed voor de in komsten van Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *