Rob is bang dat hij veel stemmen krijgt tijdens de nominatieronde

Rob is bang dat hij veel stemmen krijgt tijdens de nominatieronde

Over anderhalve week begint de stemperiode in Utopia weer. Dus ook de nominatieronde en dat betekend dat steeds meer bewoners erover praten. Zo  Zo bespraken Rob, Jeroen en René eerder deze week om tactisch op Jessie te stemmen. Maar vandaag spreekt Rob met Jeroen over iets anders. Hij vreest namelijk wat stemmen te krijgen.

Rob denkt zelfs te weten van wie. Volgens hem krijgt hij twaalf tot vijftien stemmen. En daar baal ik behoorlijk van ondanks dat het geen verrassing is voegt hij eraan toe. Jeroen verwacht op zijn beurt ook stemmen te zullen krijgen. Rob reageert dat hij meer gevaar gaat lopen dat Jeroen. Jij bent harder nodig hier voegt hij eraan toe. Doelend op alle bouwwerkzaamheden die hij verricht in Utopia. Duidelijk is dat beide mannen nog niet zeker zijn van wat hen allemaal te wachten staat. Het is even afwachten wat er echt zal gaan gebeuren tijdens de nominaties. Welke bewoners worden er volgens jou genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 11:47

    het het al eerder voorgesteld wat eerlijker zou zijn de kijkers te laten stemmen en niet de bewoners!!!!!!!mijn stemmen gaan naar jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *