Het centraal van 6 april

Het centraal van 6 april

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om van alles te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 6 april terug.

Nu Jessie niet meer verantwoordelijk is voor de financiën opent Billy het centraal. Ze noemt de cijfers en merkt op dat er harder aan getrokken moet worden. Dit omdat er nu niet genoeg geld binnenkomt. Ze oppert een extra evenement. Het is niet zo dat we het niet meer gaan redden zonder Boyd en Jessie, maar er moet op dagelijkse basis meer geld binnenkomen voegt ze eraan toe. Jessie reageert dat er momenteel veel gebouwd wordt. Zo is er het penthouse van Boyd, een huisje aan het atelier en Baas Beach. Iedereen is daar druk mee, dus wie is er dan nog bezig met geld verdienen? vraagt hij zich af. Maar er kan nog wel geld verdient worden. Misschien moet je een vrijbrief krijgen om te blijven werken aan je eigen product voegt hij eraan toe. Je hoeft dus niet zelf bij de bouw aanwezig te zijn, als je andere dingen kan doen legt hij verder uit. Ramona laat weten dat dit toch raar voelt maar Jessie opperde alleen dit idee.

Dan verandert Kevin het onderwerp in de aanstaande Utopia markt. Zeven mei staat de familiemarkt op het programma en dan is het ook meivakantie. Wat volgens hem een voordeel kan zijn. Kevin noemt een aantal stands op en kijkt daarbij Ramona aan. Een aardbeien kraam en een stand met bananenchips moeten niet snijden met de verkoop van de Candy shop. De vorige markt is gebleken dat de frietkraam erg goed gelopen heeft en dit ten koste ging van de opbrengst van de bewoners. Ramona heeft daarom het idee om bij Baas Beach hun eigen patat te verkopen en de Candy shop te voorzien van pannenkoeken. Rob steekt direct zijn hand op en benadrukt dat hij maar al te graag bakt.

Fay heeft vervolgens nog een idee dat ze graag deelt met de groep. Ze wil morgen tijdens Live in de Loods met Dries Roelvink, foto’s maken met een polaroid camera en deze foto’s dan voor één muntje verkopen. Als dit een succes blijkt kan dit ook op andere evenementen en markten gedaan worden. De rest van de bewoners denken dat dit wel een succes kan zijn. Ik denk dat dit heel leuk is en dat mensen daar zeker gebruik van willen maken. Het proberen waard reageert Kevin enthousiast. Karin merkt op dat deze foto’s ook een leuke aanvulling zijn voor haar Karin&Co etentjes. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. annelies at 16:28

    ook al zijn boyd en jessie nu bij de minimalisten daarom kunnen zij wel de handen uit de mouwen steken maar je daar zijn zij te lui voor alleen maar afkraken op anderen

  2. Elisabeth at 12:18

    Wat Ramona wil, moet en zal gebeuren, anders krijgt mevrouw een woede aanval. Nu de Candy shop klaar is, is haar interesse verdwenen. In de echte wereld is het gebruikelijk het nut van zoiets eerst te onderzoeken.

  3. Jans at 11:53

    ze hadden de friet kunnen blijven verkopen dat loopt altijd begrijp ook niet waarom dat nu snoep is geworden hadden zee dat zelf niet kunnen bedenken? zou de twins ook maar harder laten werken die kosten nu geld ze hebben nog niks verkocht! en dan nu een foto voor een muntje?moet nit gekker worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *