Demi en Fay verrassen Jeroen met de roze omgetoverde suite

Demi en Fay verrassen Jeroen met de roze omgetoverde suite

Gisteren waren Demi en Fay druk bezig met het stylen van hun nieuwe slaapverblijf. De twee verfde de muur roze. Maar ze wisten niet of kamergenoot Jeroen daar wel zo blij mee zou zijn. Als de tweeling klaar is met verven halen ze Jeroen erbij. Billy lokt hem met een smoesje naar de suite.  En laat hem als eerste naar binnengaan. Zodra hij binnenstapt wordt hij verwelkomd met een luid Surprise!! Vuile, vieze, rotjong bromt Jeroen. Ik wist het roept hij. Als Demi en Fay hem vragen wat hij ervan vindt, reageert hij op sarcastisch. Geweldig zegt hij maar aan alles is te merken dat hij het stiekem helemaal niet zo erg vindt. Stukje bij beetje draait hij wat bij en na een paar minuten geeft Jeroen toe dat hij het best leuk vindt allemaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *