Het centraal van 27 april

Het centraal van 27 april

Een nieuwe dag is begonnen en de bewoners hebben alweer een centraal gehad. In dit bericht lees je alle besproken punten van 27 april terug.

Billy opent het centraal en vertelt dat zowel de minimalisten als de ondernemers winst hebben gemaakt. Samen hebben ze ruim 5000 euro winst. Omdat Boyd en Jessie nu ook weer begonnen zijn met werken, zal de stijgende lijn zich volgens Billy voort blijven zetten. Dan zegt Jessie dat hij vanmiddag met Karin en Billy wil overleggen over de streetwear shop. Nu Ramona niet meer in Utopia woont, moeten zij een plan gaan maken voor de komende periode. De komende Utopia markt zal er natuurlijk weer volop verkocht worden.

Op de komende markt zal nog iets gaan veranderen. Ramona, Billy en Romy zouden namelijk hun theaterstuk doen maar met het vertrek van Ramona lijkt dit plan in het water te vallen. Gelukkig heeft René zich aangeboden en hij zal dan ook de rol van Ramona overnemen. De groep reageert hier erg positief op. Er zullen natuurlijk wat dingen moeten worden aangepast, maar iedereen vindt het leuk dat hij dit op zich wil nemen.

Dan worden de laatste onderwerpen besproken. Zoals de komende evenementen. Zo vertelt Jacco over zijn concert. Deze staat aanstaande zaterdag op het programma en hij heeft er zin in. Jessie zegt verder nog dat Boyd bezig is met een tattoo marathon, en Demi en Fay vertellen dat hun polaroid foto’s goed lopen. Positief nieuws dus op Koningsdag! Geniet er allemaal van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:22

    De polaroid foto’s goed lopen???
    Dat was toch door Jessie(!) verboden!?!?! gisteren nog gelezen hier!
    En, wat doen zij aan Koningsdag daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *