Waarmee zijn de bewoners bezig op deze koningsdag?

Waarmee zijn de bewoners bezig op deze koningsdag?

Wat gebeurd(e) er deze morgen nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt  zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Een aantal bewoners begonnen deze ochtend sportief. De dansleraar van Kevin was op het terrein. Hij kwam een aantal bewoners dansles geven voor het evenement Dance with me part 2. Billy en Beau zullen ook mee dansen op de muziek van Michael Jackson. Maar Beau is niet alleen bezig met dansen. Ze heeft er ook al een sessie in de gym gedaan. Samen met Jeroen werkte ze aan haar lichaam. En na het centraal van vandaag ging ze nog even terug. Samen met Romy doet ze oefeningen om haar bilspieren te trainen. Romy krijgt ondertussen tips en aanwijzingen van de sportieve Limburgse.  Verder verkopen Demi en Fay sinds kort polaroidfoto’s, en hebben de eerste aanvragen al binnen gehad. De tweeling heeft het verzoek gehad een foto te maken van Bas. Zo gezegd, zo gedaan en vanochtend wordt dan ook de eerste foto genomen. En omdat Bas natuurlijk erg veel van dieren houdt gaat hij op de foto met Stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *