De groep speculeert over een vervanger van Ramona

De groep speculeert over een vervanger van Ramona

Op deze rustige zondag doen de bewoners op hun gemak. En genieten van het weer. Terwijl de bewoners in het zonnetje zitten wordt er veelal gesproken over een mogelijke vervanger van Ramona. Wie zou er binnen komen?
Zo zitten Billy en Jessie in het zonnetje voor de cordwood. Samen praten ze over de mogelijke nieuwe bewoner. Ik weet niet wat ik graag door die poort zie komen begint Jessie. Ik had al mijn hoop op Beau gevestigd. Dat zij het gaatje zou opvullen. Maar nu hoop ik alleen dat ze snel haar gaatje laat vullen. Zo verdrietig allemaal voegt hij eraan toe. Billy en Jessie lachen samen over de huidige bewoners. Ze hebben het idee dat er slechts enkele bewoners zijn die bijdrage leveren aan hun Utopia. Billy geeft aan iemand te willen die het hart op de tong heeft en zijn of haar mond open durft te trekken. Maar vooral voor de rest, wij hebben dat minder nodig vind ik voegt Billy eraan toe. Jessie en Billy vinden vooral dat Demi en Fay wat sturing nodig hebben in Utopia. Ze nemen niks van je aan omdat ze met z’n tweeën zijn, zo stront eigenwijs! merkt Jessie op.

Demi en Fay zijn op hun beurt ook aan het speculeren over de nieuwe bewoner samen met Romy. Wie zal er voor Moontje in de plek komen vraagt Romy zich af. De tweeling schiet in de verdediging. Ik snap niet hoe jullie dat zo kunnen zeggen. Je vervangt toch niemand zegt Demi dan. Het is geen vervanging, je bent gewoon de nieuwste bewoner vult Fay haar aan. De bewoners zijn allemaal nieuwsgierig. Laten we hopen dat de nieuwe bewoner een goede aanvulling is voor de groep.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *