Hoe heeft Ramona haar tijd na 511 dagen in Utopia ervaren?

Hoe heeft Ramona haar tijd na 511 dagen in Utopia ervaren?

Ramona woont niet meer in Utopia zoals we wel weten. Maar voordat ze Utopia definitief verliet gaf ze nog een interview wat we in dit bericht voor je omschrijven. Hoe heeft Ramona haar tijd in Utopia ervaren?

Ik heb afscheid genomen van mijn nieuwe familie maar mijn oude familie, mijn echte familie weer te gemoed ga. Het voelt echt als een opluchting. Ik had besloten op vrijdag gegaan maar als je de keuze hebt gemaakt naar huis te gaan ben je al buiten. Ik was zo tevreden dat ik dacht ja dit is het moment. Ik weet nog dat ik de binnenliep, 153 kg vol enthousiasme. Ik was gelijk een soort van blij omdat ik dacht van wauw dit is echt mijn avontuur. Het voelde goed en werd lief opgevangen. Ik moest toen strijden en dacht toen ik mag blij zijn als ik er vier dagen ben. Het is 511 dagen geworden. De mooiste reis van mijn leven tot nu toe. Mijn doel van Utopia was om theater onder de aandacht te brengen. Te laten zien wat theater doet met mensen. Ik heb zoveel mogen doen, 8 a 9 voorstellingen gemaakt met de groep. Ik wist alleen nooit dat er zoveel doelen bij zouden komen. Ik ben 54 kg afgevallen zonder dat het eigenlijk mijn doel was. Maar het is wel een start van een nieuw leven geweest. Buiten het feit dat ik mijn doel heb behaald voor kunst en theater, ben ik een heel ander mens. Die strijd was wel zwaar, het was heftig. Gabriëlle, Arjuna en Bas hebben mij er erg doorheen getrokken. Uiteindelijk moest ik het wel zelf doen en ik zal er ook buiten altijd aan moeten denken. Die buikwandoperatie gaat er komen. Ik heb veel hoogtepunten. Ik heb laten zien wat voor sterke vrouw ik ben. Ik heb laten zien wat vrouwen allemaal kunnen. Het ondernemerschap, de kledinglijn, de Utopia winkel, de Candy shop en het theater. Zoveel eigenlijk! Van Utopia ga ik het meeste mijn vrienden missen. En de kansen om je te ontwikkelen. Ik heb alles gegeven en het is nu aan hen. Ik hoop dat ze hetzelfde kunnen zeggen als hun gaan. En dan zal ik er staan, want het leven houdt niet op. Het begint nu pas! Utopia gaat aan mij de communicatie missen, mijn lach. Het ik ga stuk tijdens de centralen, kunnen zeggen wat ik vond. Maar ook de ambities die ik had. Doorzetten en zorgen dat Utopia niet stil viel op gebied van ontwikkelingen. Maar ook vriendschap, mijn liefde, mijn eerlijkheid en mijn humor. Dieptepunten heb ik na 511 dagen heb ik ook. Zoals het aankomen en het alleen voelen. Maar ik heb gestreden als een warrior, ik heb gestreden voor wat ik wilde bereiken. In de toekomst ga ik ook laten zien dat wat ik wil ik daar keihard voor ga werken. Daarna bedankt ze nog al haar fans en benadrukt dat ze iedereen gaat missen. Jullie horen nog van mij, dank jullie wel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. loes kanaar at 18:02

  Ramona ik ben een vrouw van 73 jaar. en ik wil je even zeggen dat ik je een topvrouw vind. ten eerste en dat wilde ik je allang zeggen ben je een erge mooie vrouw. van BUITEN en van binnen. je bent één van die weinige mensen die wat achter laten bij de mede mensen .die jou op de één of andere manier hebben ontmoet. ik ben een walgelijk eerlijk mens dus als ik in één woord wil zeggen hoe ik je ervaren heb is dat je een PRACHTIG mens bent. en dat is de waarheid.
  lieve meid blijf zoals je bent, groei alleen maar…..verder in je leven. lieve groet loes

 2. mar at 11:21

  Ramona ik heb heel veel bewondering voor je
  wat je gepresteerd heb inde maanden dat je daar heb gezeten
  veel gewicht verloren dat je wel eens een grote mond had je moet je wel staande houden in deze harde maatschappij
  Er zijn en blijven altijd mensen die negatief over een ander willen praten zoals het commentaar dat je veel in bed heb gelegen
  wat de mensen zien is een moment opname en hebben dat snel een conclusie gemaakt
  Ik zou zeggen ga zo door ook buiten utopia en blijf voor je zelf opkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *