Vandaag staat het concert van Jacco op het programma

Vandaag staat het concert van Jacco op het programma

Vandaag staat het concert van Jacco op het programma en de voorbereidingen zijn in volle gang. Jacco vindt het erg spannend al liet hij vanmorgen weten dat het nu wel weer meevalt. Maar misschien heeft daar het bezoek van zijn ouders aan het hek wel aan meegeholpen. Deze morgen was de zanger van Utopia al vroeg uit zijn bed. Als de rest van de groep ook wakker is roept hij een aantal mede bewoners erbij om de loods leeg te halen. Ondertussen maakt Cemal zich klaar voor zijn fotoshoot. Billy helpt hem hierbij en voorziet hem van wat make-up. Ook bij hem heerst er gezonde spanning. Inmiddels is de shoot in volle gang. Laten we hopen dat het vanavond goed gaat lopen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 11:36

    Vreemd niemand valt op dat deze jongen niet zingen kan.
    Er zijn zo veel echte zang talenten in Nederland, hij maakt geen kans in zangcarriere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *