Jacco steekt Ramona een hart onder de riem

Jacco steekt Ramona een hart onder de riem

Ramona liet eerder deze dag in het centraal weten dat ze even niet lekker in haar vel zit. Ze barstte zelfs in tranen uit waar je hier meer over kunt lezen. Een paar uur later besluit Jacco het gesprek er eens over aan te knopen met Ramona. De twee zonderen zich even af van de rest en Jacco benadrukt dat Ramona trots mag zijn op zichzelf. En voegt eraan toe dat ze meot stoppen met onzekerheid waarmee ze rondloopt. Weet je niet hoeveel mensen er zijn die jarenlang proberen. En jou lukt het gewoon drukt hij haar op het hart. De tranen van een paar uur eerder maken bijna plaatst voor tranen van geluk. Dankjewel, dit doet me heel veel antwoordt Ramona. Na een knuffel en een kus zegt Ramona dat ze zich zo weer bij de groep voegt. En Jacco laat haar al zingend achter, kom erbij, kom erbij zingt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 08:24

  Ach het is wat met Dramona,alle ze haar eetgewoonten niet aanpast dan haalt ze het nooit. Dus kan ze beter nu naar huis ,gaan werken en gaan sparen . Dan maakt ze nog enige kans dat het lukt. Bovendien weet ze dan ook wat ze er voor heeft gedaan.

 2. Marijke at 06:04

  Gister vertelde ramona in de uitzending dat ze pas na haar operatie naar huis gaat want buiten kan ze het niet betalen,,,, zit ik nog een jaar met dat mokkel

 3. Anna at 22:02

  Ik vind hem een gave gozer .en hij is voor mij de enige wijze man in Utopia .laat hem dit keer winnen .en hij verdien voor mij eens een geldprijs.
  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *