Jessie gaat niet tactisch stemmen

Jessie gaat niet tactisch stemmen

Nog maar een berichtje over de stemronde die morgen al is. Het is inmiddels wel duidelijk dat Het erg spannend zal worden. Niemand wil naar huis en ondertussen zijn er meerdere kampen ontstaan. Zo staan Jessie, Boyd en Billy lijnrecht tegenover Rob, Jeroen en René. Deze laatstgenoemde heren hebben eerder al besproken 9 stemmen aan Jessie te geven.

Jessie, Boyd en Billy hebben ook zitten nadenken en hebben een tijdje geleden bedacht dat ze negen stemmen aan René geven, om er zo voor te zorgen dat Jessie niet genomineerd wordr. Maar op deze theorie komt Jessie vandaag terug. Hij roept Billy en Boyd dan ook bij elkaar en vertelt hen dat het niet goed voelt. Ik vind René gewoon een goeie gozer, we moeten niet op hem stemmen legt hij verder uit. Billy en Boyd begrijpen niet waarom Jessie ineens anders over de situatie denkt. Dan kom jij zelf op de bank merkt Boyd op. Jessie laat weten dit voor lief te nemen en toch op zijn gevoel wil afgaan. Het drietal besluit uiteindelijkom niet meer op René te stemmen maar op de persoon waarop ze echt willen stemmen. Jessie komt dus liever zelf op de bank dan dat hij tactisch stemt. Is dit wel een slimme stap van hem?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *