Ramona boos omdat de tweeling bij Bas gaat logeren

Ramona boos omdat de tweeling bij Bas gaat logeren

Er zijn weer wat problemen in het beloofde land die Utopia heet. Dit heeft allemaal te maken met Fay en Demi die bij Bas gaan logeren…

We gaan logeren vanavond zegt Fay. De twee gaan voor hun vlog bij Bas in de caravan slapen. Bas vindt dit natuurlijk geen probleem. Het wordt wel koud vanavond merkt hij op. Dan moeten we maar dicht tegen elkaar aan kruipen antwoordt Demi.

Wat later krijgt ook Ramona het door dat de tweeling de nacht met Bas zal doorbrengen. De frustraties lopen al gauw hoog op bij de Ramona al probeert ze dit zo goed mogelijk te verbergen. Dit lukt even maar na een tijdje wordt het haar toch teveel. Ze trekt zich dan al gauw terug op de vide waar de tranen over haar wangen rollen. Romy komt bij haarkijken en probeert haar te troosten. Ik ben zo boos fluistert Ramona snikkend. Maar de exacte reden houdt ze nog even voor zichzelf. Ik raak in paniek vervolgd Ramona snikkend terwijl Romy over haar arm aait. Zou Ramona gevoelens voor Bas hebben?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. yasmin at 18:05

    Dat is toch al vanaf het begin duidelijk geweest dat ze bas meer dan leuk vindt. Heeft ze trouwens ook vaker aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *