Ramona geeft toe gevoelens voor Bas te hebben

Ramona geeft toe gevoelens voor Bas te hebben

Nadat Ramona even flink in bed heeft gehuild over het feit dat Demi en Fay bij Bas slapen besluit ze haar mede bewoners erbij te roepen en uitleg te geven over de situatie. Ramona wil dat haar vriendinnen weten waarom ze zo verdrietig is en wat er in haar omgaat.

Als de drie dames zijn aangekomen in de divavilla laat Ramona als eerste haar verscheurde foto’s zien. In een boze bui heeft ze alle foto’s waar Bas op staat verscheurd. De andere dames kunnen hier wel om lachen. Ramona vertelt daarna dat ze het moeilijk heeft met de gevoelens die ze voor beste Bas heeft. Al maanden heb ik gevoelens voor Bas waar ik bewust niks mee doe. Bas is op de hoogte van mijn gevoelens en gaat hier volgens haar niet goed mee om. Zo flirt hij openlijk met Demi en Fay en dit maakt mij onzeker voegt ze eraan toe. Met trillende stem vertelt Ramona ook nog dat ze wel begrijpt dat Bas de aandacht van Demi en Fay leuk vindt. Maar omdat Bas mijn vriend is verwacht ik van hem dat hij meer rekening houdt met mijn verliefdheid. Dat Bas Demi en Fay in zijn caravan laat slapen, laat volgens Ramona zien dat Bas geen goede vriend is. Romy en Billy luisteren aandachtig naar Ramona en zijn het erover eens dat Bas een flirt is. Ze vinden het moeilijk om te zien dat Ramona het zo zwaar heeft met haar gevoelens. Het enige wat ze kunnen doen is er voor haar zijn en dit gaan ze dan ook zeker doen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 09:16

  Dit is iets waarin Ramona niet stampvoetend haar zin in kan doordrijven , dan maar weer in bed gaan liggen en janken. Hoogste tijd om te vertrekken

 2. Else at 20:25

  Bas mag toch ook zijn wie hij is en doen wat hij wil! Hij heeft al in het begin duidelijk gemaakt dat hij niets wil met Ramona, is daar altijd eerlijk in geweest. Mooi toch dat hij wel een vriend voor haar wil zijn!
  Maar net als bij Billy en Romy: zij willen dan bepalen tot hoever de vrijheid dan nog gaat van die jongen die zij leuk vinden!
  Die 3 meiden kunnen dan beter naar huis gaan als het ze te benauwd wordt.

  Dat heb je met verliefde gevoelens, helaas. Verliefdheid is heel beperkend, claimend.Terwijl Liefde vrij laat en vertrouwt en geeft.
  Beter geen stelletjes meer dus! Loop altijd spaak.

  Helaas kan er telkens maar één persoon naar huis. Een nieuw team zou mooi zijn, met enkele van de bestaande groep die echt goede dingen willen én kunnen realiseren.

 3. Margriet at 20:15

  Ramona, waarom rekening met jou houden. Dat betekent dat ie niet meer zichzelf kan zijn. Dus zou ik zeggen Neem een wijs besluit en ga naar huis..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *