Vanmiddag weten we wie de genomineerden zijn!

Vanmiddag weten we wie de genomineerden zijn!

Vandaag zal het spannend worden. De stemronde staat op het programma. Rond 12:00 uur komen de bewoners hiervoorbij elkaar. En niet veel later weten we wie de genomineerden zijn. Zal Jessie daarbij horen nu hij ervoor gekozen heeft niet tactisch te stemmen? Of bedenkt René zich en stemt hij toch op Billy waar hij een hekel aan heeft. Het is nog even afwachten allemaal. De bewoners maken zich alvast klaar voor dit moment. Enne Demi en Fay hebben gewoon lekker knus bij Bas geslapen. Ondanks het feit dat Ramona dat niet zo leuk vond. Je kunt trouwens nog wel stemmen op potentiële bewoners Romy, Daisy en Beau. Hou de site in de gaten voor meer nieuws. We komen zo terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *