Fay en Demi ontvangen post van het thuisfront

Fay en Demi ontvangen post van het thuisfront

De ochtend is alweer bijna voorbij, de stemronde staat op het punt van beginnen waar we uiteraard zo op terugkomen in een nieuw nieuwsbericht, maar wat gebeurde er deze ochtend allemaal? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Bas werd vanmorgen wakker met Demi en Fay. Met enige tegenzin stond hij op om de koeien te doen. Als de stal er weer in orde is, is het tijd om een ontbijtje voor zijn logees te maken. De tweeling is ondertussen wakker geworden en als Bas weer de caravan inloopt, begroeten ze hem vrolijk. Maar helaas zijn ze iets minder blij met het ontbijt.  Jullie moeten wel mijn ontbijt doen zegt Bas met een grote grijns op zijn gezicht. Met tegenzin en veel gegiechel eten de meiden hun broodjes pindakaas-komkommer-sambal op.

Billy is verder bezig geweest met de financiën. Terwijl Jessie met haar meekijkt en helpt. Maar als Billy bezig is, komen er steeds bewoners langs om persoonlijke uitgaven te bespreken. Al snel raakt Billy in de war en Jessie lijkt onderhand ook de draad kwijt te zijn. Gelukkig komen de twee er samen uit en als ze klaar is, kan de ondernemersvergadering beginnen.

Ondertussen hebben Demi en Fay hun post ontvangen. De twee kunnen hun geluk niet op en samen lezen ze hun brieven door. Al snel lachen ze hardop om de leuke en grappige brieven die ze hebben gekregen. Maar de post brengt ook veel andere emoties omhoog en na een paar brieven rollen de tranen over hun wangen.  Jeroen en Rob bespreken ondertussen de stemronde in de safezone. De twee zijn duidelijk gespannen en benieuwd of hun plan om Jessie op de bank te krijgen echt gaat lukken. Ze hebben in ieder geval beide hun speech voorbereid, die ze voordat ze hun stemmen uitbrengen zullen houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *