Jessie schiet Jacco te hulp voor zijn evenement

Jessie schiet Jacco te hulp voor zijn evenement

Morgen vind het evenement van Jacco plaats. En daar is hij al enige tijd mee bezig om het te organiseren. Vandaag is het de bedoeling dat de loods wordt opgeruimd en daarom roept Jacco de groep bij elkaar. Hij legt aan de groep uit wat er nog allemaal moet gebeuren maar niet iedereen ziet in waarom Jacco ineens zo’n haast heeft. Het opruimen kan volgens hen net zo goed verplaatst worden naar de avond aangezien het concert pas morgen plaatsvindt. Hoewel Jacco hiermee instemt lijkt hij toch lichtelijk geïrriteerd. Hij voelt zich niet serieus genomen. In de keuken probeert Jessie hem te kalmeren. Volgens hem hoeft Jacco zich nog nergens zorgen over te maken en dat ze nog de hele avond en zelfs nog morgenochtend hebben om op te ruimen. Ik vind het vervelend dat je zoveel stress hebt en beloof je dat hij ervoor zal zorgen dat morgen voor tien uur alles klaar is. Als er vanavond niets gebeurt, dan zal ik morgen iedereen om acht uur wakker maken met de toeter belooft hij aan Jacco. Gelukkig kreeg Jacco daarna een flinke oppepper, zijn ouders kwamen hem een hart onder de riem steken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 14:24

    Ik hoop voor Jacco dat alles goed komt. Want die beloften die ze aan.hem doen is voor mij eigenlijk meer gebakken lucht. Wat jammer ,al zal het alleen maar zijn om hem een beetje te ontstressen. Maar helaas denken de zgn vriendjes zeggers dat ze het vanavond wel doen. Nou niet dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *