Het penthouse krijgt steeds meer vorm

Het penthouse krijgt steeds meer vorm

Wat gebeurd er momenteel nog in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het penthouse van Boyd krijgt steeds meer vorm en vandaag helpen René en Jeroen een handje mee. Het drietal klust erop los en het begint al flink op te schieten. In de keuken fantaseren Demi, Fay en Romy over een nieuwe bewoner. Zoals gewoonlijk is de groep hartstikke nieuwsgierig wat voor iemand er binnenkort de loods in komt lopen. Misschien een hele oude vrouw of nog een dramaqueen zegt Romy. Ook Fay denkt dat de nieuwe bewoner sowieso een vrouw zal zijn. Beau en Bas wijken niet van elkaars zijde vandaag en samen besluiten ze naar de koeien te gaan. Terwijl ze in de stal zitten en knuffelen met de koeien, kletsen ze over van alles en nog wat. Jacco in concert komt steeds dichterbij waar we over schreven en vandaag is hij druk bezig met de voorbereidingen. Met Karin past hij in het cordwood verschillende outfits, om te kijken wat het best staat. Als hij het juiste pak aanheeft, lopen de twee naar buiten om het aan de andere bewoners te laten zien. Billy komt al snel aanlopen en vindt het pak prachtig staan. Ik ben zo trots op je complimenteert ze hem. Dat was het wel weer voor nu. Hou de site in de gaten voor meer nieuws uit de mini samenleving!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 19:02

    Alle gebouwd voor 5000 Euro maak dat de kat wijs ze denken zeker dat we van lotje getikt zijn stelletje hypokrieten zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *