Ramona is klaar met Romy die ongevraagd eten pakt

Ramona is klaar met Romy die ongevraagd eten pakt

Tijd voor een discussie. Dit keer tussen Ramona en Romy als ze de verjaardag van Cemal aan het bespreken zijn.

Romy heeft namelijk in de middag pizza’s in de oven gedaan voor jarige job Cemal en hier is Ramona niet bepaald blij mee. Die pizza’s waren namelijk voor de lunch van morgen bedoeld. Ik ga echt kwaad worden waarschuwt Ramona dan. Ik ben het zat dat de bewoners zonder te vragen eten pakken, terwijl ik stinkend mijn best doe om bijna elke dag eten op tafel te zetten voor de groep. Romy probeert Ramona te kalmeren en legt uit dat Jessie toestemming had gegeven om de pizza’s te pakken. Daarom roept besluit ze Jessie er snel bij te roepen. Jessie oppert vervolgens als oplossing om morgen nieuwe pizza’s te bestellen maar ondanks dat blijft Ramona nog geïrriteerd. Dit is volgens haar niet de eerste keer dat Romy zomaar eten pakt. Deze frustratie uit ze even later bij Billy. Ze heeft genoeg van de smoesjes van haar mede bewoner. Ik ben klaar met Romy voegt ze eraan toe. Laten we hopen dat de avond verder gezellig zal verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Else at 12:43

  Toestemming aan Jessie gevraagd!?!?!??
  Belachelijk. Ze zien hem nog steeds als een soort captain, een rol die hij zich maar wat graag laat aanleunen!

 2. yasmin at 11:27

  Ja maar ramona doet zo haar best om eten op tafel te brengen. Zoon maaltijd voorbereiden is niet niks. Pizza in de oven doen en er weer uithalen. Ramona zeurt gewoon teveel en iedereen is bang voor die uitbarstingen van haar. De ene keer lacht het beestje daarna huilt ze om vervolgens als kerst op de taart weer te schelden om niks. Ramona ga lekker naar huis genoeg pizza daar.

 3. Jans at 10:49

  jessie geeft toestemming? hij heeft niets te zeggen en per slot kijk eens rond er staat, zit altijd wel iemand te eten
  en Pizza is niet goed voor je dieet Ramona

 4. Margriet at 09:44

  Ramona is bang dat ze zelf te kort komt. Jessy had er toestemming voor gegeven. Dus waar maakt madam zich druk over. Echt een tuthola die Dramona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *