Team Romy wint expeditie Utopia

Team Romy wint expeditie Utopia

Het vervolg, wie wint expeditie Utopia? De activiteit die Ramona met Bas vandaag startte als groepsactiviteit maar ook omdat Cemal jarig is.

De eerste ronde gaat van start en team Cemal mag beginnen. Er wordt getimed hoe lang elk team over alle opdrachten doet. Het team met de snelste tijd wint het spel. Jeroen begint en hij moet een vuurtje zien te maken, die uiteindelijk een touw moet doorbranden. Aan dit touw zit een zaag vast die weer nodig is voor de volgende opdracht. Bij de tweede opdracht moet er een houtblok worden doorgezaagd. Nadat het houtblok in tweeën is opgesplitst, moet de volgende bewoners vanaf een afstand de twee helften in een emmer zien te gooien. Als deze opdracht ook is volbracht is het tijd voor een eetproef. Meelwormen moeten zo snel mogelijk worden opgegeten. Als het glas helemaal leeg is, moet de volgende bewoner  een zak dierenvoer één minuut lang omhooghouden. Na deze krachttest, is het tijd voor een denkspel. Teamleiders Cemal en Romy moeten namelijk springend op de trampoline rekenvragen beantwoorden. Als er drie vragen juist zijn beantwoord is het tijd voor de allerlaatste opdracht namelijk een Utopia quiz. Nadat team Romy ook alle opdrachten heeft volbracht, is het tijd voor de uitslag. Bas en Ramona roepen de teams bij elkaar om dit bekend te maken. Team Cemal heeft er in totaal 30 minuten en 53 seconden erover gedaan maar het team van Romy heeft met 27 minuten het spel gewonnen! Dat team wint een driegangendiner die de verliezende partij moet maken. Het was een gezellige dag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *