Bewoners spelen expeditie Utopia speciaal omdat Cemal jarig is

Bewoners spelen expeditie Utopia speciaal omdat Cemal jarig is

Vandaag wordt jarige job Cemal extra in de watten gelegd. Zo ontving hij al verjaardagspost en een lekkere taart. Maar ook kreeg hij onverwachts bezoek bij het hek. Echter is dat nog niet alles want Ramona had ook nog iets in petto.

Ze riep dan ook de bewoners bij elkaar. Zodra iedereen verzameld is neemt ze het woord. Ze vertelt dat er vandaag iemand jarig is en daarom vindt ze dat het tijd is voor een groepsactiviteit. Bas legt daarna uit dat de bewoners vorig jaar Expeditie Utopia hebben gespeeld, maar daar was Cemal helaas nog niet bij. En Cemal baalt hier tot op de dag van vandaag nog steeds van, maar daar komt nu verandering in. Het is tijd voor de tweede editie van Expeditie Utopia. Team Cemal versus Team Romy zullen tegen elkaar stijden. Bas legt uit dat de twee teamcaptains allebei een eigen team zullen samenstellen voor een estafette race. Zo zijn vuur maken, zagen en meelwormen eten zijn een opdrachten die gedaan moeten worden. Het winnende team wint een driegangendiner dat in z’n geheel zal worden verzorgd van de verliezende partij. Na de uitleg is het tijd om de teams samen te stellen. Cemal kiest Karin, Jessie, Demi, René, Beau en Jeroen. Team Romy bestaat uit Billy, Kevin, Romy K, Rob, Fay en Ramona. Uiteraard komen we snel met de uitslag en een vervolg verslag. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *