Romy regelt een overheerlijke chocoladetaart voor Cemal

Romy regelt een overheerlijke chocoladetaart voor Cemal

Wat gebeurd(e) er deze morgen nog meer in Utopia. We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Morgen beslissen de bewoners welke potentiële bewoner mag blijven en Beau is al vroeg wakker om met Bas de koeien te gaan doen. Bas neemt haar mee mee op sleeptouw en samen voorzien ze de dieren van eten en een schone stal. Een paar uur later na het ontbijt, gaat Beau nogmaals met Bas mee om de eendjes eten te geven. Beau vraagt RomyK om mee te gaan en vervolgens gaan de twee nieuwelingen met Bas op pad. Ze lopen eerst naar de stal om het voer op te halen en de geitjes te aaien, waarna het drietal richting de vogels loopt. Niet veel later roept Romy de bewoners bij elkaar. Ze heeft namelijk een verrassing voor jarige job Cemal. En overhandigt hem dan ook een doos en Cemal haalt de deksel eraf. Er komt een heerlijke chocoladetaart tevoorschijn met de tekst “Gefeliciteerd lievie met je verjaardag!”  Vervolgens zingen de bewoners een liedje en wordt Cemal overladen met handjes, knuffels en kusjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. j.madarie-zweers at 12:45

    ik zag romy , die nieuwe , ik zag haar , en herkende haar meteen , ze speelden in baantjer , ze speelden toen der tijd een scholier die haar leraar van aanranding , en haar vriendje vermoorden die leraar , en blijkt alles verzonnen te zijn door haar , die blik van haar veraad de boel alleen was ze toen der tijd jongen maar niet veel veranderd , maar of ze romy heet betwijvel ik . kan wel , maar billy heet ook geen billy , maar marjet , en die speelden in achter gesloten deuren . ja ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *