Cemal is 23 jaar geworden!

Cemal is 23 jaar geworden!

Een nieuwe  dag is weer aangebroken en deze dag staat in het teken van Cemal. Want hij is vandaag jarig! Dit werd vannacht om 00:00 uur trouwens niet gevierd. Cemal lag gezellig met Romy in bed. Er gebeurde niks, de twee lagen lekker te slapen. Vanmorgen begon de dag goed voor de jarige job. Hij heeft uiteraard post mogen ontvangen. Maar er staat nog meer op het programma voor hem. Romy wil zijn verjaardag namelijk groots vieren alleen wat er gaat gebeuren blijft nog even geheim. Althans ze weet zelf nog niet helemaal hoe ze het aan gaat pakken. Ze heeft met verschillende vrouwelijke bewoners erover gesproken om wat leuks te verzinnen dus het gaat vast goed komen! Uiteraard houden we het in de gaten voor je en komen zo terug met meer nieuws uit de wondere wereld die Utopia heet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *