Potentiële bewoner Romy heeft te doen met Billy

Potentiële bewoner Romy heeft te doen met Billy

Afgelopen avond verliep redelijk rustig. Maar wat gebeurde er in Utopia? Potentiële bewoner Romy, Billy en Ramona hadden een onderonsje.

De dames zaten gezellig te kletsen op de bank met wat borrelhapjes. Ramona vertelt over wat er die middag gebeurde. Romy vroeg aan mij, hoe heet dat meisje ook alweer, met die blonde haren. Ik ben haar naam vergeten. Dus ik zei bedoel je Romy? De dames beginnen te lachen. Hoe kun je nou je eigen naam vergeten? reageert Billy lachend. Ik zeg zo tegen haar, luister kom ik een beetje over als een bitch? Zegt Romy juah, een beetje vervolgd Ramona. De dames lachen weer. Vindt je mij ook bitchy? vraagt Billy dan aan de potentiële bewoner. Nee, niet als een bitch. Ik had het eerder soort van met je te doen of zo antwoordt de nieuweling. De dames beginnen allemaal weer te lachen en de avond verliep nog gezellig tot in de late uurtjes…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 10:27

    Romy 2 heeft het vast niet gevolgd wat die Billy uit spook!!!!!!!!!!!!!!! zint eer ge begint je betaal ook mee voor der nieuwe neus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *