Potentiële bewoner Romy heeft een slecht voorgevoel over de eliminatie

Potentiële bewoner Romy heeft een slecht voorgevoel over de eliminatie

Afgelopen woensdag kwamen de twee potentiële bewoners Romy en Beau in Utopia. Er zijn alweer twee dagen gepasseerd en dat heeft voor veel indrukken gezorgd bij de twee.

Romy en Jeroen staan er buiten over te praten. Ik heb de hele tijd een onderliggende spanning, en het liefst zou ik nu mijn moeder op bellen vertelt nieuweling Romy. Ik heb een naar voorgevoel voor de eliminatie voegt ze eraan toe. Je moet niet opgeven nou hé? antwoordt Jeroen. Je weet niet wat er nog kan gebeuren. Stel dat Beau ruzie krijgt met wie dan ook voegt hij eraan toe. Wat later trekt de nieuweling zich even terug op de vide. Jeroen volgt haar en gaat bij haar op bed liggen. Dan spreekt de potentiële bewoner haar voorgevoelens uit. Ik heb al sinds het begin het gevoel dat ik achterloop. Beau is gewoon erg rustig, en ik heb gewoon nog niet met iedereen een gesprek gehad. Ik ga me niet anders gedragen, ik wil ook niet met iedereen omgaan om maar vrienden te hebben legt ze uit. Jeroen probeert haar te troosten. Samen staren ze naar het plafond. Als Romy zich weer wat beter voelt gaan ze samen weer naar beneden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
    • twinkel at 18:27

      Ik denk dat jullie het héél verkeerd zien, Jeroen René en Rob zijn grof gezegd “matennaaiers” alles stiekem en zelf alles beter weten, Jessie blijft altijd netjes, ook als hij boos is!! Wat stelt die Rob eigenlijk voor??? Ja over andere roddelen en zichzelf voor de spiegel geweldig vinden grrrr!! Jeroen met zijn grote mond, ik kan dit en dat…..laat me niet lachen!!! En dan René, wat een bal gehakt en een naar ventje!!! Met iedereen mee praten en over praten, hij is niet te vertrouwen en die Rob zéker ook niet!!! Van deze 3 mag Jeroen toch blijven, volgens mij is hij gewoon een meeloper, maar hij is niet verkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *