Romy zorgt ervoor dat de telefoon in Utopia 24 uur lang kwijt was

Romy zorgt ervoor dat de telefoon in Utopia 24 uur lang kwijt was

De bewoners hebben een smartphone, maar vandaag blijkt het ding verdwenen. Romy is al 24 uur op zoek, omdat ze een cadeau voor Cemal zijn verjaardag wil regelen. Maar ze heeft weinig succes met haar speurtocht. Daarom roept ze naar de rest van de groep om naar het apparaat uit te kijken.

Potentiële bewoner RomyK. helpt Romy met zoeken, maar ook zij kan het toestel niet vinden. En Romy vreest dat het toestel misschien per ongeluk is weggegooid, omdat de bewoners druk bezig zijn met een grote schoonmaak van de loods en het terrein. De bewoners lijken de hoop te hebben opgegeven maar dan begint er opeens een lampje te branden bij Romy. Ze staat erom bekend staat dat ze wel vaker iets kwijtraakt en loopt naar de badkamer waar haar jas hangt. Ze voelt even in haar jaszak en op dat moment valt haar mond wagenwijd open. Onder toeziend oog van Demi en Fay haalt Romy de mobiele telefoon tevoorschijn. Oh mijn God! roept de tweeling in koor. Het goede nieuws verspreid zich al snel door de loods en er worden verschillende grappen gemaakt. Eerder waarschuwde ze namelijk al dat degene die de telefoon had kwijtgemaakt echt een probleem met haar zou hebben. Eind goed al goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yasmin at 16:58

    Het is echt een domme gans. Eens kijken wat ze voor cemal regelt zonder geld. Misschien kan dan ook zonder geld iets voor mezelf regelen.

  2. Ria at 16:05

    In dit huis is alles mogenlijk volgens mij heeft er nog niemand echt gewerkt voor een loon waar je alle vaste lasten van moet betalen .Hoe doen ze het eigenlijk met de ziektekostenverzekering dat is toch ook een heel bedrag voor de hele club.Er klopt echt niets van.

  3. Jans at 14:48

    Hoe dom kan ze zijn? en hoe betaal ze verassing voor Cemal? waarvan? jammer we als kijker geen inzage krijgen te zien over de financiën en al iets bekend over de belasting aangifte?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *