Cemal krijgt onverwachts verjaardagsbezoek aan het hek

Cemal krijgt onverwachts verjaardagsbezoek aan het hek

Vandaag is Cemal jarig. Vanmorgen kreeg hij al post van het thuisfront maar hij vindt het erg jammer dat hij vandaag zijn vrienden en familie niet kon zien. Echter is daar verandering in gekomen want zojuist kreeg hij onverwachts bezoek aan het hek. Op een gegeven moment werd er hard naar Cemal geroepen. De jarige job heeft aal snel door dat het vanaf het hek komt en rent er dan ook snel naar toe. Bij het hek aangekomen ziet hij dat zijn dierbaren bij het hek staan. Er wordt lang zal hij leven gezongen en er wordt even bijgepraat. Na enkele minuten wordt er ook weer afscheid genomen. Cemal is vanzelf sprekend erg blij met het onverwachte bezoek en dit is dan ook een groot cadeau voor op zijn verjaardag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *