Bas zit twee jaar in Utopia en mag twaalf uur naar vrienden en familie

Bas zit twee jaar in Utopia en mag twaalf uur naar vrienden en familie

Goede morgen! Bas zit vandaag precies twee jaar in Utopia!  En daarom mag hij Utopia vandaag voor twaalf uur Utopia verlaten om vrienden en familie te bezoeken. Hij is de langst zittende Utopia bewoner ooit! Als Bas de loods in komt is Beau natuurlijk de eerste die hem feliciteert. Bas en Beau hebben overigens niet meer samen geslapen. Zou het stel moe zijn van al het kleffe gedoe en het zoenen? Enfin ook de tweeling en de rest van de bewoners feliciteren hem. Bas gaat dus weg terwijl het een drukke dag gaat worden want de Utopia markt staat op het programma. De bewoners zijn dan ook vroeg wakker om de laatste voorbereidingen te treffen.

Kevin die de markt voor het grootste deel organiseert is als eerste wakker. Al vroeg kruipt hij achter de computer om de laatste dingen te regelen. Billy is geïrriteerd omdat ze vindt dat Jessie en Boyd niet aardig tegen haar doen. Maar al gauw draait de ze weer bij en staat ze met Romy te lachen. Jacco is ondertussen druk bezig om alles in en rondom de candyshop in orde te maken en ook het terrein moet nog grotendeels  in orde gemaakt worden. Genoeg te doen dus. En de grote vraag is gaan de bewoners een beetje winst maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *