De bewoners vergaderen over het evenement open loods

De bewoners vergaderen over het evenement open loods

De ondernemers hebben bij elkaar gekomen om het evenement open loods wat vanmiddag zal plaatsvinden te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 20 mei terug.

Jessie opent het gesprek en vertelt de groep dat hij naast de verkoop van zijn artikelen via de webshop nu ook de focus wilt leggen op verkopen op de evenementen. Hij zal dus zorgen dat zijn schoenen vandaag nog te vinden zijn in de winkel van Karin. Om één uur begint het. Onwijs veel zin in. Het is uitverkocht sluit Jessie zijn praatje af. Billy neemt daarna het woord over. Ook zij gaat vandaag starten met een nieuw idee. Tijdens de open loods zal ze voor haar atelier live kledingstukken gaan spuiten en personaliseren voor de mensen die hier op af komen. Dit zal ze na de open loods als dienst voort zetten via de webshop van de bewoners. Daarnaast vindt ze dat het weer tijd is om gas te geven. Mooiere foto’s, professionelere uitstraling en ik heb mijn motivatie weer terug om te knallen voegt ze eraan toe.

Ook de tweeling heeft plannen tijdens de open loods. Ze hebben besloten om foto’s te verkopen. Vandaag kun je een selfie maken bij de twee. Daarnaast gaan ze nog eenmalig stemmen werven omdat het de laatste dag is dat mensen kunnen stemmen voor de FHM top 500 mooiste vrouwen van Nederland. Beau en Chipp gaan samen aan de slag in de keuken. Tijdens de open loods gaan ze namelijk pannenkoeken bakken voor de bezoekers. De bewonersvragen Chipp lacherig of de pannenkoek wel pannenkoeken kan bakken. Maar hij verzekert de bewoners dat het helemaal goed gaat komen. Ook Chipp is begonnen met zijn shirtjes. En twijfelt over hoe hij dit het beste kan aanpakken. De bewoners merken op dat een inschrijflijst een idee is zodat bezoekers vooruit kunnen bestellen. Maar dit brengt Chipp bij zijn volgende vraagstuk. Zijn alle opbrengsten met eigen producten van bewoners nu voor de BV tijdens evenementen? Billy antwoordt direct ja. Maar Jessie gaat hier tegenin. Hoewel eerder werd besproken dat alle evenementen tegenwoordig voor de BV zouden zijn vertelt hij nu dat dit niet geldt voor de producten en diensten maar alleen voor de tickets en consumpties. Chipp blijft op zijn beurt sceptisch. Wat nou als mensen gaan denken ik wacht even tot na de markt met dit nieuwe product en gooi hem pas erna op de webshop. Dan is de winst wel voor jezelf  Billy gaat er niet vanuit dat dit een probleem is. Als mensen zo denken zijn we elkaar gewoon aan het naaien voegt ze eraan toe. Jessie moet wel toegeven dat hij mee gaat met Chipp. Ik ga er vanuit dat het al gebeurt benadrukt hij. De bewoners sluiten de vergadering af en maken zich klaar voor de open loods. Maar Chipp zit toch nog even te balen op de vide. Als ik dit van te voren wist zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:01

  Jessie wil zijn schoenen verkopen in de winkel van Karin
  Kan hij dat zelf niet in zijn eigen huis doen, Karin heeft het al druk zat.
  Laat hem zelf maar werken
  Als hij iets verkoopt mag hij het houden , en krijgt de bv niks.

 2. ikkem at 11:38

  Waar zijn die regels vast gelegd, in jessie’s en billy’s hoofd?
  Veranderen daarom de regels elke keer naar hun behoeftes?
  Snap het niet dat niemand met eigen hoofd denken kan en stopt die twee in grijpen van de macht.

 3. anna_britsemmer at 11:18

  Wat ik niet snap dat zo veel mensen dure dingen kopen zeker die vef zooi van billy ,zo slecht voor milieu, en dan dure schoen ENZ ENZ en dan daar eten van wat het ook is je zal ziek worden geen controle op ijs en ENZ ,hoe dat kan dat overal contour alleen daar niet mensen denk na het is daar vies en hygiëne ver te zoeken,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *