Billy beschuldigd Jacco van het stelen van een fles wijn

Billy beschuldigd Jacco van het stelen van een fles wijn

Jessie heeft Jacco aangesproken op zijn verantwoordelijkheden. En zojuist heeft Billy hem ook nog eens aangesproken. Dit keer gaat het om een fles wijn. Billy valt gelijk met de deur in huis als ze het gesprek begint. Er mist een fles rosé en jij bent de enige die dat drinkt. Het zou fijn zijn als je voortaan doorgeeft als je een fles pakt. Ik heb het niet gedaan antwoordt Jacco. Ik heb deze week alleen rosé gedronken omdat er nog één fles stond. Geïrriteerd laat hij haar weten dat hij sinds een paar dagen ook niet meer drinkt. Billy merkt op haar beurt dat Jacco gefrustreerd is en biedt al meteen haar excuses aan. Ik wilde je nergens van beschuldigen maar het alleen navragen. Verder schiet de bouw van het penthouse ook al aardig op. Wim heeft zich aardig uitgeleefd zoals in bovenstaande afbeelding te zien is. Momenteel genieten de bewoners van het zonnetje, rijdt Bas een rondje op de koe en doet iedereen lekker rustig aan. Tot straks weer als we terug zijn met nieuw nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 21:49

  Haha ze vraagt het na. Weet dat mens het verschil wel tussen beschuldigen en vragen? Er is een fles wijn weg en jij hebt dat gedaan is echt niet vragen maar beschuldigen. En wat dan nog als hij het wel heeft gedaan. Miss Utupia mag zich toch ook alles permitteren.

  Nu ben ik altijd blij geweest hoe Bas met de dieren omgaat, maar rijden op een koe is dat wel zo goed voor zo’n koe vraag ik me dan af

 2. Anna at 15:25

  Ik erg me aan bas dat hij boven op een koe gaat zitten .eikel hè is geen paard .dieren bescherming doe er eens iets aan .die dieren haal ze weg .een boeren bedrijf zou ook die dieren weg kunnen halen .kom op kijkers zeg eens er iets van

 3. yasmine at 14:31

  Hhhh billy toch altijd eerst met hét vingers om vervolgens meteen sorry te zeggen. Jacco pak jij je lekker een fles wijn als je daar zin hebt. De rest doet dat ook.

 4. Grumpy at 13:19

  Wie zou het gedaan hebben? Jacco, Karin, Romy of Billy zelf?
  Toch verdenk ik Jacco er van, die doet wel meer stiekeme dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *