Nog meer problemen voor de Utopia markt!

Nog meer problemen voor de Utopia markt!

Wat gebeurd er op deze rustige dag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo verlopen de voorbereidingen van de Utopia markt niet helemaal vlekkeloos. Want nadat de bewoners erachter kwamen dat ze te weinig eten en kleingeld hadden, is er een nieuw probleem Kevin is bij het opzetten van de kramen één kraam vergeten uit te laden. Gelukkig komt hij met een beetje creatief denken al ver en besluit hij om de tafel van de streetwearshop te gebruiken als kraam.  Boyd is ondertussen hard aan het werk in zijn penthouse. Deze is bijna af en hij kan niet wachten tot hij er in kan. Nu is hij nog even aan het stucen. Na de discussie van vanochtend hebben Billy en Jessie amper met elkaar gepraat. Billy besluit daar verandering in te brengen. Zullen we gewoon weer aardig tegen elkaar doen vraagt ze voorzichtig aan Jessie. En laat aan hem  weten dat ze even niet lekker in haar vel zit en aandacht nodig heeft. Maar volgens Jessie is een discussie beginnen niet de juiste manier om aandacht te vragen. Geïrriteerd reageert Billy dat ze Jessie niet meer lastig zal vallen en chagrijnig gaat ze verder met haar Billy Jeans.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 14:33

    Wat een vervelend heks, er is geen wonder dat ze met 34 zonder gewenste man is en in utopia moet zitten om wat aandacht te trekken.

  2. Grumpy at 14:23

    Er dient zich nog een probleem aan. De Cola, bestemd voor de markt van morgen, is inmiddels door de bewoners opgedronken, 7 kratten. Dus geen Cola. Wel heeft Bas nog 2 kratten Cola in BaasBeach staan maar ik begrijp dat hij deze niet wil afstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *