Billy huilt, ze is vandaag uit haar doen

Billy huilt, ze is vandaag uit haar doen

Tijd weer voor wat Utopia nieuws. Zo lijkt Billy uit haar doen vandaag. Ze heeft eerder op de dag al discussies met Jessie en Jacco gehad. Billy zelf weet alleen niet of het daaraan licht. Bij Romy huilt ze uit. Ik weet niet waarom ik verdrietig ben, ik heb geen reden snikt ze. Liefkozend laat Romy aan haar weten dat ze haar begrijpt en ook weleens dit gevoel heeft. Vervolgens stelt ze voor om een stukje te gaan wandelen maar hier heeft Billy ook geen zin in. Wat later doet ook Jessie een poging om Billy een beetje op te vrolijken. Zullen we zo even ergens zitten vraagt hij. De twee gaan samen in de zon zitten en Billy lijkt langzaam weer kalm te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 20:37

    Billy dit, Billy dat het hele dag door, echt vermoeiend…
    Mag wat Utopia nieuws zonder Billy, asjeblieft? 🙂

  2. Else at 19:29

    Ja, als Jessie lief voor haar is, wordt Billy weer rustig….ze heeft hem nodig voor haar bestaan…
    Zo wordt ze nooit zelfstandig en volwassen. Maar dat is haar doel waarschijnlijk ook niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *