De frisdrankvoorraad is bijna op!

De frisdrankvoorraad is bijna op!

Nog meer problemen in Utopia, want naast de voedselvoorraad en verdwenen wijn blijkt de frisdrank nu ook op te zijn!

Als Billy een flesje cola wil pakken komen zij en Romy erachter dat er nog maar twee kratten met cola in voorraad zijn. De twee schrikken zich dood. Romy merkt op dat ze genoeg had besteld voor de markt en de bewoners dan in totaal zes kratten cola zelf hebben opgedronken. Dit kan echt niet meer hoor, Bil zegt Romy met een bezorgde blik. Volgens Billy is het vooral Boyd die vaak cola pakt. We moeten echt tegen hem zeggen dat hij moet stoppen met zoveel cola te drinken voegt ze eraan toe. Romy is ook niet van plan om dit probleem op te lossen. Ik bestel genoeg, mensen zuipen het op en ik moet het weer gaan oplossen zucht ze. Maar volgens Jessie die het gesprek opgevangen heeft werkt dit niet zo, aangezien Romy hoofdverantwoordelijk is voor de bar. Eigenwijs besluit Romy om toch naar Boyd toe te lopen. Alleen is Boyd niet van plan om de haar te helpen. Hij legt uit dat ze ook een paar dagen van tevoren haar voorraad had kunnen checken. Het lijkt een oneindige discussie en boos loopt Romy weg om nieuwe cola te bestellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. yasmine at 23:25

  Dit bedoel ik nou hij mag zoveel cola drinken als hij wilt maar ohh weee als er een fles wijn weg is. Hypocrieten.

 2. ikkem at 20:46

  Wat waardeloos clubje, lekker naar Utopia voor gratis vakantie, alles gratis en voor niks, beter kan niet toch? 😉

 3. Else at 19:33

  En weer komt ook Boyd hier mee weg: cola zuipen mag wel?? Net zo min als rosé of wijn.
  Alsof dat niks kost! Doet hij thuis ook vast niet! Als hij zoveel drinkt, dan moet hij daar ook op aangesproken worden en kan hij het van zijn zakgeld kopen.
  Maar nee, omdat hij toevallig een werkje doet wat goed verdient, mag hij wél alles??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *