Billy vindt Chipp een relaxte gozer

Billy vindt Chipp een relaxte gozer

Na de komst van nieuwe bewoner Chipp bespraken een aantal bewoners hun eerste indrukken. Chipp lijkt goed in de groept e passen. Nu hij een aantal uren in de mini samenleving verblijft maakt hij her en der een praatje en probeert zijn plek in de groep te vinden. Ondertussen vinden er nog steeds gesprekken plaats over de nieuweling. Een beetje een hipster he horen we Bas tegen Beau zeggen. Ja wel leuk antwoordt Beau enthousiast. Ook Romy, Demi en Fay raken niet uitgepraat over Chipp. Dit keer bespreken ze het met Billy. Hij is gewoon chill en relaxed aldus Billy. Ook Karin heeft een goed gevoel bij de nieuwste bewoner. Als Billy aan haar vraagt wat ze van Chipp vindt, vertelt Karin dat ze hem een leuke, aardige en sociale jongen vindt.  Niet zo’n egotripper, weg daarmee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:34

    Billy heeft haar pijen allang op scherp staan.Dus Chipp opgepast. Als je slim bent negeer je haar zo veel mogelijk.

  2. Grumpy at 16:35

    Iedere nieuwe inwoner ligt de eerste dagen wel goed in de groep maar daarna? We hebben het al meermalen gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *