Fay, Demi en Romy krijgen bezoek van Veronica van Hoogdalem

Fay, Demi en Romy krijgen bezoek van Veronica van Hoogdalem

Bezoek voor Demi, Fay en Romy! Veronica van Hoogdalem kwam namelijk even langs in Utopia. Ze kwam even praten over de linp sync battle die het drietal wil organiseren. Een soort van playback show. In de woonkamer gaat het stel zitten. Ik ben heel erg enthousiast over jullie idee begint Veronica vrolijk. De vier bespreken alle mogelijkheden over de lip sync battle. Ze zijn het er allemaal mee eens dat het niet alleen maar een playbackshow moet worden maar het groter dan grootst moet zijn. Zo kan iedereen verkleed komen en Veronica is er zelfs van overtuigd dat het nog leuker wordt als de mannelijke bewoners in jurken gaan optreden. Ook praten ze nog even over de acts die Demi, Fay en Romy zelf willen opvoeren. Veronica adviseert de dames om creatief bezig te zijn. Het drietal spreekt met haar af om mailcontact te houden en enthousiast zwaaien ze presentatrice Veronica van Hoogdalem uit. Niet lang daarna gaan ze heerlijk van het zonnetje genieten. Het is dus weer rustig in Utopia, we komen snel weer met nieuw nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *