Demi en Fay gaan vandaag daten met Chipp

Demi en Fay gaan vandaag daten met Chipp

Een paar dagen geleden vroegen Demi en Fay nieuweling Chipp het hemd van het lijf voor een van hun vlogs en in opdracht van Shownieuws. Op de vraag wie is er leuker, Demi of Fay kon Chipp geen antwoord geven. En toen is het idee geboren dat nieuweling Chipp met beide dames op date zou gaan. En aan de hand hiervan beslist hij wie hij leuker vindt. De winnaar mag met Chipp op een tweede date. Fay heeft René in vertrouwen genomen en is samen met hem aan de slag gegaan om een te gekke date te organiseren. Demi deed hetzelfde maar dan met Karin. En vandaag is het zover. Heb je een beetje zin in de date vraagt Fay aan Chipp. Chipp antwoordt dat hij slecht heeft geslapen maar van het beste uitgaat. Was je zo zenuwachtig grapt Demi. De meiden zijn benieuwd of Chipp het vermoeden heeft dat de ene date leuker gaat worden dan de andere. Dat niet zegt hij maar voegt eraan toe dat hij denkt dat de dates heel erg verschillend zullen zijn. Vervolgens gaat de tweeling aan de slag om zich klaar te maken. Fay zal de eerste zijn die op date mag met Chipp. The battle is on! zeggen de twee meiden terwijl ze elkaar een high five geven. We komen er ongetwijfeld op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *